60-річна Лінда Хемілтон зіграє в серіалі “Дуже дивні справи”

90
просмотр(ов)

Rate this post

У світі кіно завжди є місце для несподіванок. І ось наступна: Лінда Хемілтон, актриса, яка зіграла роль легендарної Сари Коннор у фільмах про Термінатора, повертається на екран. І що найцікавіше, вона повертається вже у віці 60 років.

Лінда Хемілтон стала справжньою легендою для шанувальників франшизи Термінатор. Її сильний і незалежний образ Сари Коннор став прикладом для багатьох жінок і символом боротьби зі злом. Тому новина про її повернення викликала велику хвилю емоцій серед фанатів.

Лінда Хемілтон приєдналася до акторського складу серіалу “Дуже дивні справи”. Про це було оголошено на івенті Netflix Tudum. Глядачам показали ролик, у якому акторка ділиться новиною.

П’ятий сезон стане для серіалу останнім. Робота над ним розпочалася ще минулого року, проте через страйк сценаристів було припинено. «Хоча ми раді розпочати виробництво з нашим чудовим акторським складом та знімальною групою, під час страйку це неможливо», — заявили шоуранери.

У свої 60 років Лінда Хемілтон виглядає фантастично. Вона тренується в спортзалі, займається йогою і дотримується здорового способу життя. Це допомагає їй залишатися в формі і готовою до нових викликів.