Переможець “Голосу країни-13” продає свій переможний кубок

95
просмотр(ов)

Rate this post

Михайло Панчишин (нар. 10 лютого 1998) — український співак, колишній соліст гурту Ptashkin (гурт розпався влітку 2018). Переможець восьмого сезону телевізійного талант-шоу «X-Фактор» (2017 року) та «Голос країни» (2023 року).

Михайло Панчишин взяв участь у телевізійному шоу України “Голос Країни 13” в команді Артема Пивоварова.

Михайло виступив  у фіналі з піснею “Невідомий герой”. Саме з цією авторською піснею переможець проєкту на “сліпих прослуховуваннях” розвернув одразу чотири тренерських крісла.

Всі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ.

💬 “Ми зараз хочемо офіційно оголосити, що цей кубок ми розіграємо на наших офіційних сторінках в соцмережах. Будь ласка, стежте. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку наших військових, безпосередньо підрозділу Михайла — “Бойові Бобри”, — зазначив тренер “Голосу країни-13” Артем Пивоваров.

Також Артем Пивоваров  заінтригував глядачів і прихильників новинкою. Музикант незабаром випустить композицію на слова Ліни Костенко, яку заспівав разом зі своєю командою із “Голосу країни-13”.

💬”Через три тижні ми випускаємо спільну пісню разом із Михайлом, а також усією моєю командою “Голосу країни”. Ми випускаємо пісню на слова живої легенди Ліни Костенко, яка люб’язно дозволила та погодилася дати вірш. Я поклав цей вірш на музику, разом із моєю командою ми записали цю пісню і зняли вже кліп. Дуже скоро ми вже її представимо”, — поділився Артем Пивоваров.