Які тренди скоро втратить свою актуальність

64
просмотр(ов)

Rate this post

Ці речі стрімко набрали своєї популярності у 2023 році і також швидко її втратили. Розповідаємо, які тренди незабаром втратить свою актуальність:

🟣Барбікор

Йдеться лише про стилістичний напрям, сам колір — можна носити, але в якості альтернативи радимо придивитися до червоного — теж яскравий, жіночний, але благородніший і придатний до осінньої палітри. Любителі приглушених відтінків можуть замінити червоний на бордовий.

🟣Спідниця-балон

Наскільки синхронно ми всі закохалися у спідницю-балон, настільки швидко вона набридла. Якщо вам подобаються спідниці такого плану, то пограйте з їх кольором і фактурою.

🟣Стиль Old money

Цілком перейти в розділ антитрендів він не може, оскільки всі речі в ньому класичні. Тут йдеться про саме позиціювання. Фотосесії в стилі «тихої розкоші» скоро здаватимуться моветоном, а ось якісний кашеміровий джемпер ніколи не втратить своєї актуальності.

🟣Джинсова спідниця максі

У 2023 році джинсових максі-спідниць стало так багато, що вони набридли. Тут варто придивитися до інших матеріалів, наприклад, вовни, кашемір або мохер.


🟣Кеди adidas Samba та adidas Gazelle. Час прибрати цю пару на полицю.


🟣Чорна пов’язка на голову

Через свою доступність цей аксесуар встигла приміряти майже кожна дівчина. Якщо ви вирішили залишити виріб у своєму гардеробі, тоді поекспериментуйте з кольором і матеріалом або замініть його більш широким аналогом.