Рецепт смачної рибки у вершковому соусі з томатами

49
просмотр(ов)

Rate this post

Вихід 2 порції (якщо є лише риба – 2 порції, якщо є гарнір, то 4 порції вийде)/480г.

КБЖУ на порцію: 439/39,8/28,5/5,7.
КБЖУ на 100г.: 183/16,6/11,9/2,4.

Інгредієнти:
– 380г стейки риби (форель, 2 шт., але можна іншу або взяти філе риби)
– 5г соняшникової олії
– 50г плавленого сиру
– 100г 10% вершків
– 60г томатів
– сіль
– спеції  “Петрушка” та “Трави італійської кухні” – за смаком. Вони тут ідеальні!

Приготування:
1. Рибу посолити з двох сторін, викласти на розігріту, змащену олією пательню.
2. Обсмажити з двох сторін по 4 хвилини, щоб риба підрум’янилася.
3. Додати томати, приправи, вершки, тертий плавлений сир.
4. Довести до розплавлення сиру, помішуючи та поливаючи соусом рибу.
Не доводити вершки до кипіння.