Вихід 2 порції (якщо є лише риба – 2 порції, якщо є гарнір, то 4 порції вийде)/480г.
⠀
КБЖУ на порцію: 439/39,8/28,5/5,7.
КБЖУ на 100г.: 183/16,6/11,9/2,4.
⠀
Інгредієнти:
– 380г стейки риби (форель, 2 шт., але можна іншу або взяти філе риби)
– 5г соняшникової олії
– 50г плавленого сиру
– 100г 10% вершків
– 60г томатів
– сіль
– спеції “Петрушка” та “Трави італійської кухні” – за смаком. Вони тут ідеальні!
⠀
Приготування:
1. Рибу посолити з двох сторін, викласти на розігріту, змащену олією пательню.
2. Обсмажити з двох сторін по 4 хвилини, щоб риба підрум’янилася.
3. Додати томати, приправи, вершки, тертий плавлений сир.
4. Довести до розплавлення сиру, помішуючи та поливаючи соусом рибу.
Не доводити вершки до кипіння.
На турнир Polo Classic пришли Рэйчел Зое, Кристина Хендрикс и другие