Чотири дні до прем’єри 13 сезону “Голос країни”

127
просмотр(ов)

Rate this post

У вересні телеканал 1+1  буде готовий представити Вам перший випуск європейського сезону вокального шоу “Голос країни“. Публіка вже розуміє, коли стане доступна перша серія популярного музичного шоу “Голос країни”.

3 вересня в 21.00 відбудеться прем’єра показу проекту “Голос країни”.

Голос України звучить у Європі! Цієї осені відбудеться прем’єра нового європейського сезону Голосу країни. Сезон буде вироблений у Польщі за підтримки одного з найпопулярніших польських мовників. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу. Голос країни-13 об’єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі.

Подивіться проморолик за участі тренерів Голосу країни:

Тренерами “Голосу країни-13” стали: self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні – Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” – DOROFEEVA.

Під час з’йомок сліпих прослуховувань  на сцену Голосу країни 13 вийшли 60 вокалістів, які в кожному виступі вражали суддів та глядачів своїми потужними голосами. Згідно з новими правилами, цього року кожна тренерська команда складатиметься з 10 вокалістів.