Ентоні Андерсон виплачуватиме колишній дружині $20 тис. щомісяця

63
просмотр(ов)

5/5 - (1 vote)

Ентоні Андерсон щомісяця виплачуватиме своїй колишній дружині, Альвіні Стюарт, $20 000 за рішенням суду про розлучення, але він може платити ще більше, залежно від того, як розвиватиметься його кар’єра.

Ентоні платитиме $20 тис. як базову суму, і ця сума зросте, якщо його валовий річний заробіток перевищить $2 млн. У такому випадку він сплачуватиме ще 20% від свого доходу.

Іншими словами, чим більше Ентоні заробляє, тим більше він повинен розщедритися на Альвіну – саме так працює подружнє утримання – але він не йде з шлюбу з порожніми руками.

Згідно з документами, Ентоні залишиться їхній будинок в Енчіно, Каліфорнія, і Land Rover 2004 року випуску, а Альвіні дістанеться Mazda 2022 року і їхня квартира в Х’юстоні. У них також є ділянка на кладовищі Інглвуд Парк, яку вони продадуть і розділять отримані кошти. Хай живе ця угода.

Нарешті, в документах зазначено, що вогнепальна зброя Glock-19 зареєстрована на Альвіну, але наразі перебуває у володінні Ентоні – і він повинен буде повернути її правоохоронцям протягом наступних 30 днів.

TMZ повідомив, що Альвіна подала заяву на розлучення в Лос-Анджелесі минулого року. Вони одружилися в 1999 році, але розлучилися на короткий час… Альвіна подала на розлучення в 2015 році і припинила його через рік, приблизно в той час, коли він забронював роль у популярному шоу “Чорнявий”.