Розлучення Аріани Гранде та Далтона Гомеса

78
просмотр(ов)

Rate this post

Аріана Гранде і Далтон Гомес вже на шляху до завершення процесу розлучення, їм залишилося узгодити лише кілька деталей, і ми маємо повну інформацію про їхні документи, щоб перевірити.

TMZ повідомив, що Аріана подала на розлучення з Гомесом у понеділок, і він майже одразу ж подав свою відповідь. Наші джерела повідомили, що Аріана і Далтон були дуже сердечними під час шлюборозлучного процесу, працюючи з турботою і повагою за лаштунками, щоб переконатися, що більшість питань було вирішено до того, як вони подали документи.

Аріана зазначає, що у них є шлюбний контракт, і пише: “Існують додаткові окремі майнові активи і зобов’язання кожної сторони, як це передбачено шлюбним контрактом сторін”.

Відповідна заява Далтона майже повністю повторює документи на розлучення Аріани – обидва вказують дату розлучення як 20 лютого 2023 року.

Як ми вже говорили, незважаючи на наявність шлюбного контракту, Аріана все одно випише Далтону якийсь грошовий чек… але це не буде божевільна сума.

Джерела повідомляють, що Аріана не єдина, хто знайшов собі нового партнера – із зіркою Бродвею Ітаном Слейтером Далтон також зустрічається.