Гайтана покидає музичний лейбл Lavina Music після 20 років співпраці

82
просмотр(ов)

Rate this post

Відома українська співачка Гайтана оголосила про своє рішення покинути музичний лейбл Lavina Music після 20 років співпраці. Це стало справжнім сюрпризом для шанувальників та колег Гайтани, які звикли бачити її в складі цього відомого лейблу.

За довгі роки співпраці з Lavina Music, Гайтана здобула безліч успіхів і стала однією з найвідоміших українських співачок. Її пісні завжди займали верхні позиції в музичних чартах, а її голос завжди був визнаним одним з найкрасивіших в Україні.

Однак, Гайтана пояснила своє рішення покинути лейбл тим, що вона хоче спробувати щось нове і розширити свої горизонти. Вона вважає, що це важливий крок для її професійного розвитку і хоче спробувати себе в інших музичних жанрах та співпрацювати з іншими виконавцями.

Гайтана також відзначила, що вона залишається вдячною Lavina Music за всю підтримку та можливості, які їй були надані протягом усіх цих років. Вона визнала, що без цього лейблу вона не змогла б досягнути таких висот у своїй кар’єрі.

Що стосується майбутнього Гайтани, то вона поки не розкрила всіх деталей своїх планів. Проте, вона зазначила, що вже має кілька цікавих пропозицій від інших музичних лейблів та продюсерів. Вона з нетерпінням чекає на нові можливості і виклики, які чекають на неї в майбутньому.

Ми підписали угоду, яка підтверджує мої права на всі пісні, альбоми та кліпи, створені за цей час. У нас немає один до одного фінансових чи творчих питань і рухаємось далі”, — заявила Гайтана.

Українська музична сцена вже почала реагувати на цю новину. Багато виконавців та продюсерів висловили свою підтримку Гайтані і побажали їй успіху у її нових проектах. Вони впевнені, що вона знайде новий шлях до успіху і продовжить радувати своїх шанувальників як завжди.

Залишається тільки сподіватися, що рішення Гайтани покинути Lavina Music буде вигідним для неї і дозволить їй розкрити свій потенціал ще більше. Ми бажаємо їй успіху у всіх її майбутніх зусиллях і з нетерпінням чекаємо на нові творчі досягнення від цієї талановитої співачки.