Український актор Дмитро Сова став військовим: захищаємо Україну разом

63
просмотр(ов)

5/5 - (1 vote)

Україна завжди має своїх героїв, які готові пожертвувати своїм комфортом та безпекою, щоб захистити свою країну. Одним із таких героїв є відомий український актор Дмитро Сова, який віддає перевагу бойовому фронту, ніж розкішним кінозніманням. Зірка стрічки “Село на мільйон” вступив до лав Збройних Сил України та пішов на фронт, щоб захищати Україну від російських окупантів.

Дмитро Сова завжди відзначався своїм патріотизмом та любов’ю до України. Він відкрито висловлював свою підтримку українським військовим і активно брав участь у благодійних акціях на підтримку захисників країни. Тепер він вирішив піти ще далі і сам стати військовим, щоб боротися на передовій.

Вступ до Збройних Сил України – це велика відповідальність та важкий шлях. Але Дмитро Сова готовий взяти на себе цю відповідальність та показати свою відданість Україні. Незважаючи на своє зіркове статус, він вирішив піти на фронт, де разом з іншими військовими він буде боротися за мир та незалежність своєї країни.

З самого початку повномасштабної війни ми з тестем одразу ж приїхали до військкомату, нам виписали повістки, але на цьому все й закінчилося. Тоді взагалі нічого не було зрозуміло, це були перші дні. Був такий кіпіш, що, наскільки я зараз пам’ятаю, повістки нам то видали, але офіційно нас ніде не зареєстрували“, – розповів Дмитро.

Дмитро зайнявся волонтерством, а потім ніс службу у ТрО. Врешті, артист знову пішов до військкомату. Коли там дізналися, яка у нього військова спеціальність, то сказали, що йому незабаром перетелефонують. У червні Дмитра призвали на службу. Від 23 жовтня Дмитро перебуває на фронті.

Я знову пішов до військкомату, але коли там дізналися, яка в мене спеціальність, сказали: “Чекайте, ми вам обов’язково зателефонуємо”. Потім ще раз питав – що, коли і як. І от в кінці червня мені зателефонували і сказали: “Дмитро Павлович, заберіть повістку”. Я зателефонував друзям в різні підрозділи, порадився, бо хотілося піти до своїх хлопців“, – поділився актор.

Дмитро Сова – це приклад для багатьох молодих українців, які мріють про служіння своїй Батьківщині. Він доводить, що навіть у складний час, коли країна потребує допомоги, кожен з нас може зробити свій внесок у захист України. Він показує, що патріотизм – це не просто слова, а дії, які змінюють світ навколо нас.

Зараз Дмитро Сова знаходиться на фронті, де разом з іншими військовими він виконує свій обов’язок перед країною. Його рішення вступити до Збройних Сил України отримало велику підтримку та визнання від громадськості. Всі ми пишаємося такими героями, як Дмитро Сова, які віддають своє життя заради нашої свободи та миру.

“Я не сидів просто так. Дізнався, де і що проходить, де можна було б походити безкоштовно на тактику, медицину. Тому я вже до навчань більш-менш розбирався у цих питаннях. У мене повністю було зібрано три комплекти одягу, свій бронік, каска. Навіть зброю придбав свою. Дружина з друзями подарували мені на день народження камеру GoPro і маленький навчальний fpv-дрон. Тож забрав цей дрончик із собою і буду намагатися тут його опановувати”, – додав артист.

Україна потребує таких людей, як Дмитро Сова, які готові вступити до лав Збройних Сил та захищати нашу країну. Це показує, що ніхто не залишається осторонь у часи випробувань, а кожен з нас може зробити свій внесок у будівництво сильної та незалежної України.

Ми бажаємо Дмитру Сові міцного здоров’я та безпеки на фронті. Його відвага та самопожертва повинні бути прикладом для нас усіх. Разом ми зможемо перемогти і захистити нашу країну від російських окупантів. Захищаємо Україну разом!