Кайлі Дженнер на показі Dolce&Gabbana

98
просмотр(ов)

5/5 - (1 vote)

26-річна Кайлі Дженнер, хоча нещодавно була у центрі уваги завдяки своєму роману з 27-річним Тімоті Шаламе, також продовжує зачаровувати своїх шанувальників своїми сексуальними образами. Під час Тижня моди в Парижі 25 вересня, Кайлі поділилася відео в TikTok, зняте поза лаштунками показу Dolce & Gabbana, яке стало вірусним завдяки її гумору і відвертості.

Відео розпочалося зі сцени, де Кайлі, у повному макіяжі та леопардовому халаті, виходила з ліжка. “Сьогодні – день Дольче!” – вона з веселощами вигукнула, перш ніж взяти душ. Потім вона жартувала, що “готується до гламуру”, хоча вже була дуже стильно нафарбована. Пізніше Кайлі обрала пару леопардових капців та шикарний чорний костюм від Dolce & Gabbana. Але перед приходом на показ, 26-річна модель змінила капці на лаковані човники також від Dolce.

Під час відео Кайлі також вирішила, яким кольором олівця для губ їй користуватися, і це спровокувало жартівливий коментар від одного з її прихильників, який висловив думку, що вона запізнилася через тривалий процес готування. “Ось чому ти запізнилася на 47 хвилин”, – написав цей шанувальник, на що Кайлі весело відповіла: “Я не запізнилася, залиште мене в спокої !!!!!! lol”.

Кайлі навіть пояснила свою пунктуальність прямо в відео, наголошуючи, що вона прибула вчасно. Молодша донька Кріс Дженнер прибула на показ, щоб встигнути побачити деякі образи. Кайлі також поділилася зі своїми прихильниками кадрами з лаштунків та позувала за кулісами для кількох швидких фотографій. Вона завершила відео кадрами, де моделі дефілюють в останніх моделях Dolce & Gabbana.

Цей TikTok Кайлі з’явився на фоні її роману з Тімоті, з яким вона вперше спровокувала романтичні чутки ще в квітні. Недавно Кайлі і Тімоті офіційно підтвердили свій роман, взявши участь у Відкритому чемпіонаті США з тенісу 10 вересня. Під час тенісного матчу зірка “Дюни” та Тімоті не могли відірвати руки одне від одного і поділилися кількома пристрасними поцілунками протягом усього заходу.