Аріана Гранде з Ітаном Слейтером у Діснейленді

79
просмотр(ов)

3/5 - (1 vote)

Схоже, Аріана Гранде та Ітан Слейтер готові знову з’явитися в глазах громадськості. Їх було помічено під час нічної прогулянки по Діснейленду під час вихідних. Дует виглядав дуже невимушено: хітмейкер був одягнений у чорну бейсболку, чорну толстовку з капюшоном, легінси та невеличку сумочку. Ітан обрав чорний стиль від голови до ніг, доповнивши свій образ сандалями та білими шкарпетками. На якийсь момент він також натягнув чорне худі на голову, під яким виднілася бежева бейсболка. “Аріана Гранде та Ітан Слейтер вперше з’явилися як пара цього вихідного в Діснейленді”, – підписав цю публікацію DeuxMoi в понеділок.

У коментарях шанувальники висловлювали сумніви щодо цієї зустрічі, особливо враховуючи, що влітку Аріана розійшлася зі своїм колишнім партнером Далтоном Гомесом і йшла в роман з Ітаном. “Мені це здається дивним”, – зазначив один із підписників аккаунта, а інший додав: “Це лише підтверджує всі ті чутки, що колись ходили. Як це нудно”. Інший коментар гласив: “Ми спочатку думали, що це було просто міжнами, коли вона розійшлася зі своєю попередньою дівчиною, тому що вона була натхненна цією піснею”. Здається, що не всі прихильники були раді цій новині.

Важливо відзначити, що 20 липня видання PEOPLE повідомило, що Аріана і Далтон розійшлися ще в січні, і джерела заперечували будь-які скандали, оскільки Аріана та Ітан, за певними відомостями, познайомилися на зйомках фільму “Злих”. “Аріана і Далтон розійшлися в січні”, – повідомив джерело виданню, “а її зв’язок з Ітаном розпочався недавно після його розлучення зі своєю попередньою дружиною”. Зірки, схоже, наблизилися після розлучень зі своїми колишніми партнерами – варто зазначити, що у бродвейського актора є дитина від Ліллі Джей. Тим часом, Ліллі в липні висловила суперечливі думки про співачку “God is a Woman” у гостросюжетному інтерв’ю Page Six. “Це справжня історія про неї. Це не дівчача історія”, – сказала вона, додавши, що це не сімейні цінності. Мама одного з них також додала: “Це історія Аріани та Далтона”. Ітан подав на розлучення з Ліллі Джей 26 липня, а Аріана подала на розлучення з Далтоном 18 вересня.