Кейтлін Дженнер не намагалася образити Кім Кардашян

78
просмотр(ов)

Rate this post

Кейтлін Дженнер не намагалася вистрілити в Кім Кардашян, коли сказала, що магнат “прорахував” її шлях до слави – насправді, її коментарі були частиною більшої розмови, в якій вона з гордістю говорила про Кім.

Справа в тому, що Кейтлін з’явилася в трейлері майбутнього документального серіалу “Дім Кардашян”, який заглиблюється в історію становлення сім’ї до слави. У першому кадрі, який вийшов минулого тижня, Кейтлін каже: “Кімберлі з самого початку прорахувала: “Як мені стати знаменитою?”

Хоча це виглядало як докір, джерела, близькі до Кейтлін, повідомили TMZ, що використання слова “прорахувала” було не найкращим вибором, але Кім вже передали, що вона не мала на увазі, що це не було образою.

Нам сказали, що пояснення, дане Кім після виходу трейлера, полягало в тому, що слова Кейт були відредаговані, щоб вони виглядали більш суперечливими, ніж були насправді… це ж промо, врешті-решт.

Одне джерело додало, що Кейтлін пишається Кім і вважає, що те, що було показано в 40-секундному кліпі, не відображає її справжніх намірів, коли вона сіла обговорювати свою колишню дружину і дітей.

Кейтлін була лише учасницею серіалу виробництва Sky, тому вона не має творчого контролю над тим, що потрапляє в остаточний монтаж з її інтерв’ю… але нам сказали, що вона погодилася поговорити з продюсерами, маючи намір бути позитивним голосом, щоб захистити спадщину своєї сім’ї.

До речі, нам сказали, що Кейт і Кім залишилися в хороших відносинах після того, як пил влягся. Якщо хтось і розуміє силу монтажу, то це Кардашян.