Ніна Матвієнко померла від раку: Арсен Мірзоян публічно озвучив діагноз легендарної співачки

69
просмотр(ов)

5/5 - (1 vote)

Українська естрадна співачка Ніна Матвієнко померла від раку. Цю зворушливу новину публічно оголосив її зять, Арсен Мірзоян. Захворювання було виявлено на пізній стадії, і медичні зусилля не змогли врятувати життя легендарної співачки.

Ніна Матвієнко була однією з найвідоміших українських співачок, її талант і голос завжди залишалися в центрі уваги. Вона була відома своїми виконаннями народних пісень, які завжди зворушували слухачів.

Арсен Мірзоян наголосив, що Ніна Матвієнко не хотіла виглядати слабкою, тож вона ніколи не жалілася. “А потім їй щось різко стало погано. Ми не розуміли, що це може бути”, – пояснив він, додавши, що родина не могла уявити серйозність ситуації.

Смерть Ніни Матвієнко стала великою втратою для української музичної сцени. Вона була не тільки талановитою співачкою, а й надзвичайно цінним культурним скарбом для нашої країни. Її пісні завжди викликали справжні емоції у слухачів і стали справжнім символом української музики.

Він розповів, що не знає, чи розуміла співачка наближення смерті – єдине “вона просто хотіла, щоб все це якось закінчилось”.

Смерть Ніни Матвієнко стала справжнім шоком для її шанувальників і колег. Соціальні мережі заповнилися повідомленнями від тих, хто висловлює свої співчуття родині і друзям співачки. Багато людей діляться своїми спогадами про те, як Ніна Матвієнко вплинула на їхнє життя і музичний смак. Смерть Ніни Матвієнко є великою втратою для всієї України. Вона залишиться назавжди в пам’яті як легенда української музики і незмінний символ національної культури.