Джордж Клуні продає італійську віллу на березі озера

120
просмотр(ов)

Rate this post

Джордж Клуні, вочевидь, пакує валізи і залишає озеро Комо в пилюці – кажуть, чувак розвантажує свою віллу на березі моря… і це після більш ніж 2 десятиліть, проведених там.

Як повідомляється, актор виставляє свій масивний італійський будинок на продаж – про це повідомляє італійське видання Oggi… яке стверджує, що це підтверджено місцевим агентом з нерухомості, який нібито бере участь у продажі.

Ця жінка, Ясемін Байсал, цитується як така, що сказала … “Чутки ходили і в попередні роки, але цього разу це правда”. Далі вона каже, що основною частиною угоди займатиметься агентство в Мілані – але відмовляється повідомити, яке саме.

Однак вона повідомила, що один потенційний клієнт дуже зацікавлений в офісі GC. Щодо того, скільки вона коштує, то, здається, точної ціни не вказано. Минулого року віллу Клуні оцінювали в 100 мільйонів доларів… але агент з нерухомості каже Оґґі, що більш реалістична ціна – десь у межах 75-85 мільйонів доларів.

У будь-якому випадку, для Джорджа та його дружини Амаль це дуже великий прибуток. Він купив це місце в далекому 2002 році за 10 мільйонів доларів у відомої родини Хайнц… і з тих пір воно перебуває у його власності. Щодо того, чому вони виходять під заставу… Оґґі повідомляє, що Амалу не подобається ця місцевість, і він нібито віддає перевагу Провансу, що на півдні Франції.

Нещодавно вони купили там ще один маєток і переїхали туди. Він не стоїть на воді, як їхній особняк у Комо… цей маєток дуже приватний, у сільській місцевості, і розташований на винограднику. Протягом багатьох років присутність Клуні в Комо привертала багато уваги преси та роззяв.

На перший погляд здається, що Клуні хотіли щось більш стримане і затишніше, і вони, безумовно, отримали це з новою покупкою.

Що ж до старого ліжечка Como… хто б не став його новим власником, він буде жити як король. Тут є всі навороти – приватний спортзал, приватний театр, баскетбольний майданчик, город, приватні причали… не кажучи вже про 25 кімнат. Мамма Міа!