Майкл Кейн насміхається інтимними сценами у кіно

118
просмотр(ов)

Rate this post

Майкл Кейн не розуміє, навіщо акторам потрібна додаткова допомога у зйомках сексуальних сцен у 21 столітті – він згадує старі часи, коли… актори просто симулювали оргазми. 🫰

Своїми нестандартними думками актор поділився з Daily Mail цими вихідними – під час інтерв’ю, в якому вони обговорювали його останній фільм “Великий утікач”, який, за словами МакКейна, цілком може стати його останнім фільмом у зрілому віці.

Під час їхньої розмови виникла тема #MeToo… зокрема, коли йдеться про координаторів інтимних стосунків – роль на знімальному майданчику, яка дійсно зросла і стала мейнстрімом після 2016 року.

Ось що Майкі сказав про це … “Справді? Серйозно? Що це таке? У мій час у нас такого не було. Слава Богу, що мені 90 і я більше не граю в коханців, це все, що я можу сказати”.

Він додає: “У мій час ви просто грали любовну сцену і продовжували, ніхто не втручався. Все змінилося”. MC ще не закінчив, хоча … він висловив свою думку про політкоректність в цілому, сказавши … “Це нудно. Не мати змоги висловити свою думку і не мати змоги назвати когось “любимчиком””.

При цьому Майкл також каже, що йому подобається вчитися у друзів, які молодші за нього.

Це цікава думка – якщо не сказати, що трохи застаріла. Справа в тому, що сучасні актори вже багато років співають дифірамби координаторам інтиму… кажучи, що вони неймовірно допомагають акторам і знімальній групі почуватися комфортніше, не кажучи вже про забезпечення безпеки на знімальному майданчику.

Досить смішно … Сер Кейн не знімався в жодній відвертій сексуальній сцені за свою кар’єру, тому трохи дивно, що він хвалиться давніми часами. Звичайно, був “Альфі” – але чувак ніколи не симулював акт у цьому фільмі… просто багато натяків на сцени кохання та його наслідки. 😅