Халк Хоган одружився

79
просмотр(ов)

Rate this post

Халк Хоган знову одружений – він пішов під вінець зі своєю новою нареченою, Скай Дейлі… і весільні фотографії дійсно варті уваги.

Ікона WWE зв’язав себе узами шлюбу в п’ятницю на відносно невеликій церемонії в місті Кліруотер, штат Флорида, де були присутні лише найближчі члени сім’ї. Джерела з безпосереднім знанням справи повідомляють, що це був не лише інтимний зв’язок… але й духовний.

Нам сказали, що Халк і Скай побралися в їхньому улюбленому місці поклоніння – баптистській церкві “Індіан Рокс”. Пастор Аарон Філіппоне виконував шлюбні обов’язки як їхній весільний священик.

Як ви можете бачити на цих фотографіях щасливої пари – вони були одягнені на всі дев’ять для цього особливого дня… особливо Скай, чия сукня була люб’язно надана з колекції весільних суконь Rue de Seine. Її ювелірна колекція тут також на висоті – сережки з 18-каратного білого золота, інкрустовані 4-каратними діамантами. Її браслет і підвіска на шию виготовлені з того ж білого золота … і вони також всипані мерехтливими діамантами. 💎

Що стосується каблучок… справжні красуні – які, за нашими джерелами, оцінюються в 500 тисяч доларів. До речі, ця масивна обручка, яку миготіла Скай, знаходиться в центрі її групи – і вона до біса виблискує, тому що в ній більше каратів, ніж Пітер Коттонхвіст може з’їсти за один присіст!

Якщо відкинути гру слів… нам сказали, що весілля було чудовим, і що їхні власні діти були єдиними, хто був присутній на ньому, щоб засвідчити це зближення. Це стосується дітей Скай, а також Ніка Хогана… нам сказали, що Брук не змогла приїхати так швидко.

Якщо це звучить так, ніби це сталося спонтанно … це тому, що так воно і було. Наші джерела повідомляють, що ці двоє дуже хотіли якнайшвидше стати чоловіком і дружиною – і що вони просто не могли більше чекати, будучи повністю позбавленими ярликів BF/GF… і хотіли зробити це офіційно.

Пам’ятайте, Халкстер поставив питання лише в липні минулого року … і Скай сказала “так”. Це його третій шлюб – і хлопець виглядає так, ніби він не може бути щасливішим.

Вітаємо!!!!