Peso Pluma отримав погрози смерті від картелю

79
просмотр(ов)

Rate this post

Peso Pluma не збирається ризикувати з мексиканським картелем… скасувавши виступ у Тіхуані наступного місяця після того, як у місті були помічені погрози смерті на адресу співачки.

Про скасування концерту було оголошено в Instagram в середу – музичні лейбли Double P Records і Prajin Music Group заявили: “Наша мета – захистити фанатів і команду. Заради безпеки всіх учасників ми скасовуємо наш концерт у Тіхуані”.

Як ми повідомляли, минув тиждень з того часу, як 24-річний співак опинився під прицілом картелю… коли в місті були помічені банери, що попереджали Песо не приїжджати в Тіхуану і не виступати.

На них було написано: “Це стосується Песо Плюма, утримайся від виступу 14 жовтня, тому що це буде твоє останнє шоу через твою неповагу і вільний язик”. Здається, повідомлення було отримано голосно і чітко.

Погрозу підписав Картель нового покоління Халіско, організація, що базується в місті, де народився Песо.

До речі, Песо – лише один з багатьох мексиканських художників, які посилаються на наркобаронів, нелегальні організації та інші злочини, що відбуваються в країні – схоже, саме це викликало незадоволення картелю.